FinansWatch

Analytiker: Potentiale i Tryg

Forsikringskoncernen Tryg er blandt de aktier, der har klaret sig bedst i år. Men til trods for det, vurderer Nordea i sin morgenrapport, at investorerne har mere til gode.

"Vi venter en markant bedring i overskuddet i år alene ud fra forventningen om, at 2011 bliver et normalt år," skriver Nordea.

Banken lægger vægt på, at forhøjelse af priser, effektiviseringer og udsigt til rentestigninger er forhold, som vil påvirke indtjeningen positivt i Tryg.

Nordea Markets har et kursmål på 375 kr. pr. aktie og anbefalingen "køb".

Tryg-aktien handles mandag formiddag i kurs 327,5.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs