FinansWatch

Tryg-forlig til afstemning

Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening har fået godkendt en aftale i Forligsinstitutionen, og vil nu sende den til afstemning blandt Trygs assurandører.

Den 1. april blev Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening enig om en ny aftale for de strejketruende assurandører i Tryg. Nu har Forligsinstitutionen godkendt aftalen, og de lidt mere end 300 assurandører kan få lov at sige om de mener aftalen er en aprilsnar - eller en, de kan leve med.

"Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening har i dag i Forligsinstitutionen indgået en aftale om fornyelse af lokalaftale mellem Tryg og Assurandør- og Kundechefforeningen i Tryg (AKF).De 305 assurandører i Tryg skal nu stemme om aftalen ved urafstemning efter Forligsmandslovens regler. Resultatet heraf vil foreligge senest fredag den 15. april. Hvis aftalen bliver stemt ned, vil konflikten gå i gang den 19. april," skriver parterne i en fælles pressemeddelelse.

Begge sider oplyser samtidig, at man er "enige om ikke at kommentere aftalens detaljer yderligere, før medlemmerne af AKF er blevet orienteret på et møde torsdag."

Forbundet fortalte i går til FinansWatch, at man ikke forventer den store glæde fra assurandørernes side over aftalen.

Finansforbundet: Assurandørerne bliver ikke specielt begejstrede

Parterne når til enighed i Tryg-konflikt

Overblik: Den truende konflikt i Tryg

Mere fra FinansWatch

AP Pension fyrer 11 medarbejdere

I et forsøg på at spare fyrer AP Pension 11 medarbejdere mens 32 opslåede stillinger bliver fjernet. Det sker tre uger efter, selskabet annoncerede et ansættelsesstop.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs