FinansWatch

Carnegie: Hæver både kursmål og anbefaling efter Topdanmark-regnskab

Carnegie har set gode tegn i Topdanmarks seneste regnskab og hæver efterfølgende både kursmål og anbefaling for det danske forsikringsselskab.

Regnskabet, der kom fredag, blev ellers taget dårligt imod af markedet og sendte Topdanmark-aktien 7,4 pct. lavere til kurs 284.

Det skyldtes, at Topdanmark havde større udgifter til brandskader end ventet og derfor tjente færre penge, end markedet havde sat næsen op efter. Det var samtidig det første regnskab siden efteråret 2015, hvor Topdanmark ikke opjusterede sin prognose for helåret.

Carnegie hæver dog sit kursmål for Topdanmark til 325 kr. fra 310 kr. og sætter samtidig anbefalingen op til "køb" fra "hold".

Den svenske investeringsbank fremhæver, at udsigterne for Topdanmarks omkostninger ser bedre ud end tidligere.

Topdanmark handles mandag eftermiddag uændret i forhold til fredagens lukkekurs på 384 kr.

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Jyske Realkredit fortsætter udlånsvæksten

Udlånet vokser fortsat hos Jyske Banks realkreditselskab. Frasalget af domicilet i Lyngby i andet kvartal kan dog ikke redde halvårets bundlinje, som lander 30 pct. lavere end for et år siden som følge af nye nedskrivningsregler i første kvartal.

Jyske Bank afleverer lavere indtjening end analytikerne forventede

Jyske Bank kom ud af årets andet kvartal med en mindre indtjening og færre gebyrindtægter, end analytikerne havde forventet. Kvartalet er dog bedre end samme kvartal sidste år. I forbindelse med aflæggelsen af regnskabet igangsætter Silkeborg-banken et stort aktietilbagekøbsprogram. (Opdateret.)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere