FinansWatch

PKA har fået blod på tanden og jagter nye kunder

PKA har set i øjnene, at man må se på, hvordan man kan blive attraktiv for nye kunder.

Peter Damgaard, adm. direktør i PKA. Foto: PKA

Efter betydningsfulde sejre i foråret 2015 vil PKA's administrerende direktør, Peter Damsgaard Jensen, nu udfordre de kommercielle pensionskæmper.

Det skriver Børsen.

Gennem 35 år har pensionskæmpen PKA hverken tabt eller vundet en større kundegruppe, men da pensionsselskabet PFA slog til og snuppede 2000 fysioterapeuter fra arbejdsmarkedet, tvang det PKA til at genoverveje sit koncept.

"Det var klart en øjenåbner for os. Der måtte vi sige, at verden ser anderledes ud, og hvis vi skal være attraktive både for vores egne kunder og andre, så er vi nødt til at skærpe vores tilbud," siger topchef Peter Damgaard Jensen, der i PKA forvalter en formue på 250 mia. kr., til Børsen.

I januar vandt PKA et udbud om pensionsordninger til de 1800 danske fodterapeuter, og i juni vandt firmaet Pensionskassen for Farmakonomer, der har 7800 medlemmer og en formue på 10 mia. kr.

Fremadrettet vil PKA gerne bevæge sig ind på markedet for firmapensioner, som i forvejen er meget konkurrencepræget.

 

/ritzau/FINANS

PKA vinder stor pensionsaftale

Farmakonomer justerer på aftale med Blackrock

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere