FinansWatch

Pensionsselskab opfører 107 lejligheder på Bryggen

Pensionsselskabet PKA opfører 107 lejligheder på Islands Brygge for 240 mio. kr.

PKA har netop indgået aftale om opførelsen af 107 lejligheder på Artillerivej på Islands Brygge til 240 mio. kr. Det skriver pensionsselskabet her til morgen i en pressemeddelelse.

Lejlighederne forventes klar til indflytning i foråret 2013, og PKA forudser stor efterspørgsel.

”Alle prognoser forudser, at der vil blive en stor efterspørgsel efter boliger i især København i fremtiden, og derfor er boligmarkedet omkring Storkøbenhavn attraktivt at investere i. Islands Brygge har de senere år udviklet sig meget positivt med havnebadet og gadeliv – samtidig med der er kort afstand til strand, natur og Københavns Rådhus, og derfor er efterspørgslen efter en bolig stor. Så det er et område vi tror på og forventer os meget af,” siger ejendomschef i PKA Nikolaj Stampe i meddelelsen.

Lav ledighed

I 2010 begyndte PKA opførelsen af i alt 368 lejligheder. Udlejningen af lejlighederne i to af de i alt fem boligprojekter startede i maj, og i dag er næsten alle lejligheder lejet ud.

”På det seneste har man kunnet læse, at de almennyttige boligselskaber har store problemer med at leje ud, men det er især koncentreret i de tyndt befolkede områder. De problemer har PKA ikke – vi har fokus på større danske byer, hvor efterspørgslen efter kvalitetslejeboliger fortsat er høj. Vi har aktuelt kun 0.9% af vores boligmasse uden lejer, og det er meget lavt,” siger Nikolaj Stampe.

PKA har i alt investeret 12 mia. kr. i erhvervs- og boligejendomme i Danmark og råder samlet over godt 6.000 lejligheder i hele landet.

Mere fra FinansWatch

AP Pension fyrer 11 medarbejdere

I et forsøg på at spare fyrer AP Pension 11 medarbejdere mens 32 opslåede stillinger bliver fjernet. Det sker tre uger efter, selskabet annoncerede et ansættelsesstop.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs