FinansWatch

PFA vil komme Storstrømsbro til undsætning

PFA vil gerne være med til at finansiere en ny Storstrømsbro, efter broen har slået revner.

PFA melder sig nu klar til at hjælpe til med at bygge en ny Storstrømsbro, efter broen, der blev bygget i 1937, har slået revner, hvilket betyder, at den ikke længere kan holde til tungtlastede godstog.

De skriver DR Nyheder.

”Storstrømsbroen er et interessant projekt. Vi har gode erfaringer fra udlandet, så vi tror vi kan bygge og drive en ny bro billigere end det offentlige,” siger Thomas Torp, chef for public affairs i PFA.

Fra politisk side er man ikke afvisende. Trafikordførerne fra SF, DF, Venstre og Socialdemokraterne kalder ifølge DR Nyheder forslaget for "spændende" og "interessant", selv om flere politikere i første omgang håber på økonomisk hjælp fra EU.

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs