Heidebys ønske til den kommende regering

Uanset om det er rød eller blå blok, der vinder valget, kommer pensionssystemet på den politiske dagsorden, skriver PFAs topchef Henrik Heideby i en kommentar.
Foto: Jakob Dall
Foto: Jakob Dall

Der bliver flere ældre og færre til at forsørge dem. Sådan lyder det fra PFAs topchef, Henrik Heideby, der i en kommentar i Berlingske Business sætter en tyk streg under danskernes behov for pensionsopsparing:

”På vegne af både de kommende pensionister i ældreboomet og de kommende generationer på arbejdsmarkedet, der skal forsørge de ældre, sætter jeg ét eneste ønske på ønskelisten til den regering, vi får efter valget. Lad være med at forringe folks incitamenter til pensionsopsparing! I skal sørge for, at det fortsat er attraktivt at spare op til at forsørge sig selv i alderdommen. Jo flere, der kan klare sig selv, jo bedre mulighed vil der være for at hjælpe dem, der ikke kan klare sig selv,” skriver han og advarer dermed mod at forringe af skattevilkårene og forhøje af omkostningerne i forbindelse med danskernes pensionsopsparing.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også