Her er Heidebys magtfulde netværk

PFA-chefen har et vidtforgrenet netværk, der bl.a. tæller flere af de allertungeste Mærks-chefer.
Foto: Jakob Dall
Foto: Jakob Dall

Berlingske Nyhedsmagasin sætter hver uge fokus på en kendt erhvervsperson og dennes netværk. I denne uge er det PFA-direktøren Henrik Heideby, der er kommet under luppen. Her opdager man, at pensions-direktøren kender en række af landets absolut mest kendte erhvervsfolk.

I VL-gruppen, som er en af de tungeste i landet, finder man bl.a. Nils Smedegaard Andersen, topchefen fra Mærsk, ligesom også Christian Dyvig, tidligere Nordic Capital og fra om kort tid topchef i Lundbeckfonden, er at finde i den gruppe. I VL-gruppen finder man også Carlsbergs topchef Jørgen Buhl Rasmussen

Heideby er åbenbart også medlem af en julefrokostgruppe, der mødes hvert år den første fredag i december. Her har deltagerne bl.a. en musikquiz, hvor Mærsk-chef og Danske Bank-formand Eivind Kolding skulle være utrolig skarp. I den gruppe finder man også Christian Frigast fra kapitalfonden Axcel.

Fra sine bestyrelsesposter i FIH Erhvervsbank og IC Companys er Heideby også tæt på blandt andet ATP-boss - og dermed FIH-ejer - Lars Rohde og storaktionæren i IC Companys, Niels Martinsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også