FinansWatch

Danica åbner 16.000 kvadratmeter tøjbutik

Danica Pension står bag et nyt center med tøjbutikker, der åbner i 2013. Investeringen skal gøre Høje Taastrup mere attraktivt.

Pensionsselskaber investerer som regel i andet end bare aktier og obligationer, men Danica Pension er nok det eneste, der har et indkøbscenter i porteføljen.

Danica Pension står nemlig sammen med Dan-Ejendomme bag et nyt såkaldt outlet center med 80 butikker fordelt over 16.000 kvardratmeter. Det nye center, der åbner i 2013 og bærer navnet Copenhagen Designer Outlet, kommer til at ligge inde i det nuværende storcenter City 2 i Høje Taastrup.

”Forholdene for Copenhagen Designer Outlets er optimale. City 2 er et af hovedstadens største centre med tusindvis af gratis parkeringspladser og gode forbindelser med både S-tog og busser. Investeringen er en del af planerne om at gøre Høje Taastrup-området endnu mere attraktivt,” skriver Bjarke Bendix Cloos, afdelingsdirektør i Danica Pension i en pressemeddelelse.

City 2 ejes i forvejen af Danica Pension og administreres af Dan-Ejendomme.

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs