Nye udfordringer for topchef i Danica Pension

Per Klitgård skifter snart chefstolen i SEB Pension ud med chefstolen i Danica Pension, og jobbet byder på nye udfordringer.
Foto: Ernst Tobisch
Foto: Ernst Tobisch
AF STEFAN SINGH KAILAY

I dag blev det annonceret, at den 52-årige Per Klitgård ikke længere skal vifte med dirigentstokken i SEB Pension. Danske Banks koncernchef Peter Straarup meddelte nemlig i dag, at han i Per Klitgård har fundet den kommende chef til Danica Pension.

”Per Klitgård har en bred, kompetent baggrund fra branchen, hvor han har bevist, at han både er en visionær og dygtig leder. Samtidig matcher hans profil vores kultur og kerneværdier. Jeg er derfor overbevist om, at han er et godt valg for Danica Pension,” udtaler Peter Straarup, der også er bestyrelsesformand for Danica Pension, i en pressemeddelelse.

Endnu ikke afgjort

Per Klitgård har været adm. direktør for SEB Pension siden 2004. Før det var han koncerndirektør i Codan Forsikring, og han har også haft sin gang i Alka Forsikring og PenSam. Den 52-årige er uddannet Cand. Act. fra Københavns Universitet og overtager stillingen fra Henrik Ramlau-Hansen, der nu er økonomidirektør (CFO) i Danske Bank.

Hvornår han tiltræder er åbenbart endnu ikke afgjort, men indtil da er Jørgen Klejnstrup konstitueret adm. direktør.

”Efter mange gode år i SEB Pension ser jeg med glæde frem til nye udfordringer. Danica Pension har en stærk position i Danmark og Norden, som jeg ser frem til at videreudvikle sammen med Danicas kunder og medarbejdere, ” siger Per Klitgård i pressemeddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også