FinansWatch

Regnskab: Codan hæver præmieindtægter

Forsikringsselskabet Codans præmieindtægter er i løbet af det første halve år af 2011 steget med 5 pct.

I løbet af de første seks måneder af 2011 er Codans præmieindtægter steget med 5 pct., hvilket svarer til en stigning på 1 pct. i fast valuta.

På privatområdet har forsikringsselskabet oplevet en stigning på 6 pct. - i fast valuta er det 1 pct. - mens erhvervsforsikringsmarkedet tegner sig for en stigning på 3 pct. eller på samme niveau som sidste år i fast valuta.

Det skriver Codan i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af RSA-koncernens regnskab for første halvår af 2011.

Lønsom vækst

Nettopræmieindtægterne steg med 5 pct. til 1.077 mio. pund (9.252 kr.). Forsikringsselskabets combined ratio blev – udregnet efter IFRS-metoden – 81,7 pct., hvilket selv betegner som fremragende.

”På tværs af vores skandinaviske forretning har vi fokus på præmier og risikohåndtering, og vi har endnu engang leveret stærke resultater og positiv vækst i et konkurrencepræget marked. Vi er fortsat fokuserede på, at vækste forretningen lønsomt over de kommende år,” siger adm. direktør i Codan Mike Holliday-Williams i en pressemeddelelse.

Stigningen på privatområdet er primært drevet af ulykkesforsikring, bilforsikring i Danmark og husforsikring i Sverige, lyder det fra Codan, der fortsat påpeger en hård konkurrence på erhvervsområdet.

Underwritingresultatet steg med 13 pct. til 144 mio. pund (1.234 kroner).

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs