FinansWatch

Codan: Få mindre virksomheder forsikrer sig mod it-kriminalitet

I en undersøgelse lavet af Codan fortæller fire ud af ti mindre virksomheder, at de frygter cyberkriminalitet, men kun hver fjerde har tegnet en forsikring.

Nicklas Larsen, erhvervsdirektør i Codan. | Foto: PR

Hver fjerde virksomhed med 1-10 ansatte har en forsikring, der dækker it-kriminalitet og hacking. Det viser en ny undersøgelse fra forsikringsselskabet Codan, der er landets tredje største forsikringsselskab.

Undersøgelsen er lavet på baggrund af 201 interviews med ejere, ledere og it-beslutningstagere i virksomheder med 1-10 medarbejdere, hvor 39 pct. frygter it-kriminalitet, men kun hver fjerde har forsikret sig mod denne frygt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs