FinansWatch

Alm. Brand Formue: Gearing var ikke sagen i 3. kvartal

Alm. Brand Formue lander et nettounderskud på 50 mio. kr. i tredje kvartal i år mod et overskud på 19,5 mio. kr. sidste år.

Gearede investeringer var ikke let i tredje kvartal. I alt fald ikke for medarbejderne hos Alm. Brand Formue, der præsterede at frembringe et nettounderskud på 50,0 mio. kr. i kvartalet, mens der var tale om et overskud på 19,5 mio. kr. i tredje kvartal 2010.

Dermed er årets samlede underskud oppe på 76,0 mio. kr. mod et overskud på 55,1 mio. kr. i samme periode sidste år.

"Resultatet for tredje kvartal 2011 skyldes en betydelig negativ kursregulering på aktier, hvilket kan henføres til markante kursfald på aktiemarkederne," forklarer Alm. Brand Formue.

Kursreguleringen i tredje kvartal 2011 er på niveau med benchmark, noteres det.

Med resultatet for tredje kvartal er den indre værdi af aktien nede på 81,11.

Resultatet betegnes "utilfredsstillende" og medfører en nedjustering af forventningerne til hele året. Der ventes nu et underskud i niveauet 55 mio. kr. efter skat.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs