FinansWatch

Medie: ATP-fond og nordjysk rigmand vil købe kasino af Danske Spil

ATP-fonden Via Equity arbejder sammen med nordjysk rigmand på at købe Spilnu.dk, som Danske Spil ejer. Det skriver Børsen.

Foto: PR/ATP

Via Equity, der er stiftet af ATP, forsøger sammen med rigmanden Eigild B. Christensen, der tjente en formue på at sælge firmaet Color Print og Neas Energy, at købe Spilnu.dk, som Danske Spil ejer. Det erfarer Børsen.

Hverken Via Equitys partner John Helmsøe-Zinck eller Eigild B. Christensen vil udtale sig om sagen. Avisen har tidligere kunnet fortælle, at Danske Spil er i gang med at finde en køber til Spilnu.dk med hjælp fra Deloittes corporate finance-afdeling, og at selskabet er blevet vurderet til at have en værdi på over 1 mia. kr.

Danske Spils bestyrelsesformand, Peter Gæmelke, bekræfter over for avisen, at der arbejdes på at sælge Spilnu.dk.

"Vi er i en proces, men jeg vil ikke udtale mig om den, så længe den kører," siger Peter Gæmelke, som ikke vil kommentere, hvorvidt man er i dialog med Via Equity og Eigild B. Christensen.

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs