FinansWatch

ATP udvider direktionen

ATP har hentet en ny koncerndirektør til direktionen, der skal stå for området forretningsudvikling.

ATP har udvidet direktionen med en ekstra mand.

1. november skiftede Jens Brøchner rollen som direktør i Pensionsstyrelsen ud med rollen som koncerndirektør i ATP.

”ATP Koncernen har de seneste år fået flere nye opgaver i Danmark og England, og derfor bliver den øverste ledelse styrket med Jens Brøchner, der kommer fra et job som direktør for Pensionsstyrelsen under Beskæftigelsesministeriet,” skriver pensionsgiganten i en meddelelse.

Fokus på forretningsudvikling

I ATP får Jens Brøchner ansvaret for et nyt område, Forretningsudvikling, skriver ATP.

Målet er at sætte yderligere fokus på pension og kunderelationer i ind- og udland. Samtidig får Jens Brøchner ansvaret for kontakten til den nyetablerede enhed i England, NOW:Pensions.

Jens Brøchner er 39 år og uddannet cand. polit. Han har tidligere været ansat i Økonomiministeriet og Finansministeriet.

Efter ansættelsen af Jens Brøchner består direktionen i ATP af direktør Lars Rohde og koncerndirektørerne Henrik Gade Jepsen, Lilian Mogensen, Lars Damgaard Sørensen og endeligt Jens Brøchner.

Mere fra FinansWatch

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb, opfordrer Nationalbank-direktør Lars Rohde på sit sidste årsmøde i interesseorganisationen Finans Danmark. Med udsigt til højere tab skal bankerne sikre et robust kapitalgrundlag.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs