FinansWatch

Helle T. vil give ATP flere muskler

Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, er klar til at give ATP flere beføjelser.

Socialdemokraterne er villige til at give ATP flere beføjelser. Det sagde Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, ifølge dagbladet Børsen i går ved en vækstkonference.

”Der er brug for mere konkurrence i den finansielle sektor. Og jeg synes, vi skal se positivt på, når ATP tilbyder at bidrage til en øget konkurrence,” sagde Helle Thorning-Schmidt i går ved en konference om vækst, der var arrangeret af seks erhvervsorganisationer, herunder Finansrådet.

I det seneste udspil fra økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) om ATP lægger ministeren op til - med visse forbehold - at give ATP lov til at drive bank. Ministeren vil dog ikke, efter en vurdering fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, give ATP lov til at drive pensionsselskab i et datterselskab.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs