FinansWatch

Regnskab: AP Pension i vækst

AP Pension har oplevet vækst i løbende præmier på 16,2 pct. Kvartalet bød på gode overskud til gennemsnitsrente og små fald til markedsrente.

Regnskabet for tredje kvartal i AP Pension viser store afkast til kunderne i gennemsnitsrenteprodukter. De fem forskellige grupper fik afkast på mellem 7,7 pct. og 15,7 pct. Nytegnede kunder ligger i gruppen med overskud på 9,6 pct.

Omvendt må nogle af kunderne i markedsrentepension se formuen skrumpe en smule. De mindst aktieeksponerede kunder fik et afkast på 1,5 pct., mens de grupper med flest aktier mistede 9 pct.

”Et negativt afkast er altid ærgerligt, men det hører så at sige med til spillets regler,” siger adm. direktør i AP Pension Søren Dal Thomsen i pressemeddelelsen.

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs