FinansWatch

Gjensidige lurer på danske forsikringsopkøb

Det norske forsikringsselskab ønsker vækst gennem opkøb og har kontaktet flere danske forsikringsselskaber om mulige konsolidering. Det skriver Inside Business.

Helge Leiro Baastad, adm. direktør i Gjensidige. Foto: Jo Michael Figueiredo

Flere norske forsikringsselskaber har kikkerten rettet mod Danmark i jagten på opkøbsmuligheder, og Gjensidige har kontaktet flere danske selskaber for at bane vejen for et muligt opkøb.

Det skriver Inside Business.

Mediet har talt med flere danske aktører, der har oplevet, at Gjensidiges adm. direktør Helge Leiro Baastad er mødt op for at drikke kaffe og vise sin interesse. En konsolideringsinteresse, der kan gå hen og blive interessant for de danske forsikringsselskaber, da indtægterne for bilforsikringerne lider og omkostningerne stiger som følge af strammere reguleringskrav.

"Vi vil gerne vokse i Norden, og vi har allerede købt 16 selskaber i Sverige, Danmark og Baltikum. Vi har evnerne til at finde de gode selskaber og til at få dem integreret i vores forretning, så selvfølgelig vil vi gerne fortsætte, hvis der opstår de rigtige muligheder," siger Helge Leiro Baastad til Inside Business.

I Alm. Brand har adm. direktør Søren Boe Mortensen mærket interessen fra Gjensidige. Han understreger dog, at man ikke er klar til at sælge til det norske selskab. Og hvis Alm. Brand absolut skulle lokkes, ville det være til en så høj pris, at et salg synes urealistisk.

Svenskere vil matche forsikringsselskaber og autoophuggere

Stigning i bilskader bekymrer Alm. Brand

 

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere