FinansWatch

SOS International får ny medejer

Assistanceselskabet SOS International, der bistår bl.a. Alm. Brand med vejhjælp og rejseforsikring, får en ny norsk medejer.

SOS International kan ligesom dedikerede rejseforsikringsselskaber hjælpe tilskadekomne turister hjem fra deres ferier. | Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

De døgnåbne alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland under SOS International får ifølge en pressemeddelelse nye ejere, efter at det norske forsikringsselskab Fremtind har købt sig ind.

Fremtind overtager for en uoplyst sum 23,9 pct. af SOS International, og dermed indtager selskabet med koncernchef Turid Grotmoll i front en position som en af hovedejerne sammen med danske Alm. Brand og svenske Folksam, der også hver har 23,9 pct. Svenske Länsförsäkringar ejer 17 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs