FinansWatch

Vestjysk forsikringsselskab vinder finanspris

Årets Finansvirksomhed: I kampen blandt tre jyske forsikringsselskaber var det Vestjyllands Forsikring, som løb med prisen som Årets Finansvirksomhed blandt de kundeejede forsikringsselskaber.

Jørgen Ladekjær er adm. direktør i Vestjyllands Forsikring. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard, Watch Medier

De tre nominerede til prisen som Årets Finansvirksomhed blandt kundejede forsikringsselskaber er alle fra det nordlige og vestlige Jylland, men det var i sidste ende Vestjyllands Forsikring, som fik prisen, der bliver uddelt af FinansWatch og EY.

Himmerland Forsikring og Forsikringsselskabet Vendsyssel var også begge nomineret.

Både på fem års sigt og sidste år har Vestjyllands Forsikring leveret godt, fremgik det af begrundelsen.

”Vestjylland Forsikring har realiseret en flot combined ratio på 86 pct. i 2021, hvilket er 6,6 procentpoint bedre end året før. Over de seneste fem år har den gennemsnitlige combined ratio ligget på 88 pct., hvilket er blandt de bedste for de kundeejede forsikringsselskaber,” lød det.

Prisen blev uddelt i Pressen i JP Politikens Hus torsdag, hvor Vestjylland Forsikrings adm. direktør Jørgen Ladekjær tog imod den.

”Hos os er det også kunderne fortjeneste. Vi sidder på herreløse penge, og det tager vi meget alvorligt,” sagde han og tilføjede:

”Det er ikke et mål at tjene penge, men at have de mest tilfredse kunder. Vi er rigtig glade, og det bliver medarbejderne også stolte over. At den kommer helt med hjem til Vestjylland.”

Mere fra FinansWatch

Nets vil sælge MitID og NemID

Nets vil være europamester i betalinger, og det betyder, at man vil sælge et andet forretningsområde: Det der står for driften af MitID og NemID. Betalingsvirksomheden er ved at afsøge markedet for en potentiel køber. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs