FinansWatch

Tryg-ejer opfylder ønske og ændrer bestemmelser

Forsikringsselskabet Tryg har bedt sin ejer, Tryghedsgruppen, om at ændre i formålsbestemmelserne for at kunne udvikle forsikringsvirksomhedens forretningsområder. Et ønske, som Tryghedsgruppen på et repræsentantskabsmøde har opfyldt.

Ida Sofie Jensen er bestyrelsesformand i Tryghedsgruppen. | Foto: Lif / PR

Tryghedsgruppen, der ejer 60 pct. af landets største forsikringsselskab, Tryg, har torsdag på et repræsentantskabsmøde besluttet at imødekomme et ønske om at justere sine formålsbestemmelser.

Det fortæller Tryghedsgruppen i en pressemeddelelse, hvori det også fremgår at næste års uddelingsniveau i TrygFonden vil være mellem 500 og 650 mio. kr.

"TryghedsGruppen ønsker at være en god, langsigtet og fremsynet ejer af Tryg. Derfor har repræsentantskabet i dag besluttet at bakke op om Trygs behov for i fremtiden at kunne levere flere ydelser, som efterspørges af kunderne, og som styrker forsikringsvirksomheden, uden at være klassisk forsikring," siger Tryghedsgruppens bestyrelsesformand Ida Sofie Jensen i en pressemeddelelse.

 

 

Mere fra FinansWatch

Nets vil sælge MitID og NemID

Nets vil være europamester i betalinger, og det betyder, at man vil sælge et andet forretningsområde: Det der står for driften af MitID og NemID. Betalingsvirksomheden er ved at afsøge markedet for en potentiel køber. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs