FinansWatch

Ny forsikringsspiller relancerer app - mulighed for at forsikre sig i få uger

Med en ombygning af sin app vil opstartsvirksomheden Undo, der har millioner i ryggen fra Tryg, gøre det mere ligetil at håndtere forsikringer. Samtidig gør man det muligt at forsikre genstande i kortere perioder.

Sophie Bohr Grønbæk ved konference afholdt hos PwC. | Foto: Charlotte Fuente

Kunder hos forsikringsspilleren Undo, der har forsikringskæmpen Tryg som investor, har ombygget sin app, så kunderne nu lettere kan håndtere deres forsikringer.

I appen fremgår priser og vilkår, ligesom den giver kunderne mulighed for at anmelde skader og foretage ændringer i deres forsikringsdækning med øjeblikkelig virkning, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Samtidig kan kunderne vælge at lade deres forsikringer løbe i bestemte perioder. Undo oplyser, at man eksempelvis kan nøjes med at forsikre en cykel, man låner, i to uger.

"Undo er for dine forsikringer, hvad Netflix er for dit TV-kiggeri, og Spotify er for dine øregange," udtaler Sophie Bohr Grønbæk, direktør for Undo, i meddelelsen.

"Forbrugerne er vant til selv at have kontrollen – og det er præcis dét, appen kan: Give kontrollen tilbage til brugerne og lade dem tage styringen på en nem og intuitiv måde. Med forsikring har man typisk skulle være ude i god tid, men her kan man lave opdateringen i real time – altså tilføje en roommate den dag, han flytter ind eller købe brilleforsikring, inden man går ud af butikken. Fjerner man en dækning, man ikke behøver længere, får man straks pengene tilbage for resten af måneden. Derudover er der fuld transparens, så man kan se, hvad hver enkelt dækning vil koste, inden man vælger den, og vi har ikke et eneste gebyr."

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs