Klaus Riskær stiller op til Tryghedsgruppen og vil lave nyt realkreditselskab

Den kendte finansmand og politiker Klaus Riskær Pedersen er på stemmesedlen til det kommende valg til Tryghedsgruppen i region Sjælland. Ifølge en kampagnevideo har han etablering af et realkreditselskab som vigtigste valgpunkt.
Klaus Riskær Pedersen stiller op til Tryghedsgruppens repræsentantskab. Her ses han ved folketingsvalget i 2018. | Foto: Jens Hartmann Schmidt
Klaus Riskær Pedersen stiller op til Tryghedsgruppens repræsentantskab. Her ses han ved folketingsvalget i 2018. | Foto: Jens Hartmann Schmidt

Tryghedsgruppen har brug for nye forretningsområder, og finansmanden Klaus Riskær Pedersen har ideen til, hvad det skal være.

Et realkreditselskab uafhængigt af bankerne.

Det fortæller han i denne video, der er produceret af Tryghedsgruppen som en præsentation af kandidaterne til det kommende valg i region Sjælland. 

"Jeg stiller op til repræsentantskabet i Tryghedsgruppen, fordi jeg har en drøm om at lave et realkreditinstitut, der skal være uafhængig af bankerne. Unge mennesker skal igen kunne låne penge til førstegangskøb af bolig. Befolkningen i landkommunerne skal have et ordentligt belåningsgrundlag," lyder det blandt andet fra Klaus Riskær Pedersen i valgvideoen.

Klaus Riskær har en lang række af erhvervseventyr bag sig, der både har gjort ham velstående og sendt ham i fængsel. I 2018 var han opstillet til Folketingsvalget i et parti, der bar hans eget navn, men opnåede ikke valg.

Tryghedsgruppen er hovedejer af Tryg og står bag Trygfonden. I alt er der 70 medlemsvalgte repræsentanter i Tryghedsgruppens repræsentantskab. 

I alt skal 30 kandidater fra region Sjælland kæmpe om 10 pladser i Tryghedsgruppens repræsentantskab. Fra 25. januar til 12. februar kan de ca. 200.000 medlemmer af Tryghedsgruppen i Region Sjælland afgive deres stemme. Som noget nyt foregår valget kun digitalt, og i lyset af corona opfordres medlemmerne til at aflevere stemmerne fra sofaen.

Udover Klaus Riskær Pedersen er visesangeren Erik Grip at finde over kandidaterne i Region Sjælland, ligesom adm. direktør på Niels Brock Copenhagen Business College, Anya Eskildsen, er på listen.

Hele listen kan ses her.

Alka lancerer mobilabonnement rettet mod sine kunder

Tryg vil holde bestyrelse og direktion ansvarsfrie i Codan-opkøb efter forgæves forsikringsjagt 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også