Simcorp-regnskab bekræfter foreløbige tal

Simcorp, der er på vej til at få ny ejer, har onsdag præsenteret regnskabstal, som flugter med tidligere udmeldte foreløbige tal.
Simcorp tog forskud på onsdagens kvartalsregnskab med foreløbige kvartalstal, som blev meldt ud i slutningen af april. | Foto: Pr
Simcorp tog forskud på onsdagens kvartalsregnskab med foreløbige kvartalstal, som blev meldt ud i slutningen af april. | Foto: Pr
AF MARKETWIRE

Softwareselskabet Simcorps omsætning og driftsindtjening er i første kvartal landet helt på linje med de foreløbige tal, der blev præsenteret i forbindelse med opkøbstilbuddet fra Deutsche Börse den 27. april.

Det viser det endelige regnskab for første kvartal, som er offentliggjort onsdag morgen.

Omsætningen sluttede i første kvartal på 136,3 mio. euro sammenlignet med 136,3 mio. euro oplyst i de foreløbige tal for kvartalet og 114,7 mio. euro i samme kvartal året forinden.

Driftsindtjeningen før særlige poster er ifølge det endelige regnskab landet på 28,3 mio. kr. sammenlignet med 28,3 mio. euro ifølge de foreløbige tal og 16,3 mio. euro i samme kvartal 2022.

I forbindelse med de foreløbige tal blev der ikke opgjort tal for ordreindgangen, der i første kvartal er landet på 22,7 mio. euro mod 26,0 mio. euro i samme kvartal året forinden.

Ordrebogen er steget til 98,7 mio. euro ved udgangen af første kvartal mod 81,5 mio. euro ved udgangen af første kvartal sidste år.

Alt i alt gav det på bundlinjen et overskud efter skat på 15,6 mio. euro. Det var højere end de 13,3 mio. euro, som Simcorp tjente i samme periode sidste år.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også