FinansWatch

Robinhood har underskud og skærer hver fjerde medarbejder

Handelsplatformen Robinhood skal sige farvel til 23 pct. af sin medarbejderstab efter økonomiske udfordringer.

Robinhood røg på himmelflugt under coronakrisen, men er siden kommet i vanskeligheder. | Foto: Andrew Kelly/REUTERS / X02844

Amerikanske Robinhood, der driver handelsplatform for værdipapirer, er i strid økonomisk modvind og varsler fyringer for anden gang i år.

I alt skal Robinhood sige farvel til omkring 23 pct. af sine medarbejdere. Sammen med en prikrunde i april er i alt mere end 1000 job gået tabt, skriver Wall Street Journal.

Første halvår har da også budt på strid modvind til Robinhood, der blev berømt og berygtet under coronakrisen, fordi koncernen tilbød private investorer let adgang til derivater blandt andet på flere af de såkaldte meme-aktier, der blev presset heftigt op i kurs og tvang store professionelle hedgefonde ud i finansielle problemer.

Og tirsdagens regnskab fra Robinhood viser, at det nu er handelsplatformen, der har vanskeligheder.

Andet kvartal bød således på et underskud på 295 mio. dollar efter skat og på 80 mio. dollar målt på driftsresultat før af- og nedskrivninger.

Underskuddet er dog ikke overraskende. Analytikere havde ventet et driftstab før af- og nedskrivninger på 114 mio. dollar ifølge Bloomberg News.

Aktien i Robinhood faldt 0,7 pct. i eftermarkedet tirsdag.

Opkøbsrygter sendte Robinhood-aktie mod himlen - mulig køber afviser

Handelsplatformen Robinhood indleder europæisk togt med opkøb

Robinhood får røde ører i eftermarkedet efter skuffende regnskab

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs