FinansWatch

Fintech-virksomhed rejser millionbeløb til ekspansion

Fintech-virksomheden Fellow Pay har indtil videre holdt kortene tæt ind til kroppen, men er med ny funding klar til at fortælle om sit produkt, der er målrettet små- og mellemstore virksomheder.

Fra venstre ses Jacob Vorsø Pedersen, Christian Thisted og Chris Albert Pedersen. Sidstnævnte er direktør og medejer i Fellow Pay. | Foto: PR / Ray Løvschall

Frøene til fintechvirksomheden Fellow Pay blev sået på Aarhus Universitet, hvor de to stiftere Christian Thisted og Jacob Pedersen på henholdsvis 27 og 31 år udviklede ideen i 2017.

Med sin seneste fundingrunde på 2,5 mio. kroner, har virksomheden rejst i alt 18,5 mio. kroner i kapital fra en række angel investorer fra blandt andre Nordic Angel Fund. De skal bruges på at ekspandere til flere end de ni lande, hvor løsningen er til stede i dag med henblik på, at virksomheden kan levere sorte tal på bundlinjen allerede næste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Cheføkonom: Nuancerne er svære at indfange under en konverteringsgalop

Når renterne ræser op, som vi særligt så i foråret, åbner det op for en række konverteringsmuligheder for danske boligejere, men det kan være en udfordring at rådgive og ramme kunderne korrekt, lyder det fra cheføkonom i Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig. Han efterlyser flere nuancer i debatten om konverteringer

Tidligere cheføkonom i Finanstilsynet regner på ESG-risiko i oliebyen Abu Dhabi

Et skifte fra lave Laksegade og Danske Bank til de tårnhøje kontorbygninger i skoldhede Abu Dhabi har ikke bare geografisk været et stort skifte for Niels Storm Stenbæk. I det olierige område spiller han med, når de stadig unge finansnationer skal forsøge at integrere arbejdet med ESG og møde konkurrencen fra verden omkring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs