Penneo henter tocifret millionbeløb

Der skal sættes tryk på vækstamibionerne hos Penneo, der netop har hentet et tocifret millionbeløb hos en række større danske industrielle investorer.
Christian Stendevad, direktør i Penneo. | Foto: Penneo/PR
Christian Stendevad, direktør i Penneo. | Foto: Penneo/PR

Softwarevirksomheden Penneo henter 60 millioner hos en række investorer og vil sætte gang i yderligere ekspansion.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi er meget glade for den tiltro, de fire investorer har vist os. De tror på vores vækstambitioner, og så er det så vores opgave at bevise, at vi kan leve op til den tillid,” udtaler Penneos direktør, Christian Stendevad.

Penneo startede i 2014 som en virksomhed, der tilbød en løsning til digitale dokumentsignaturer, men i dag tilbyder virksomheden en række forskellige digitale løsninger.

Med investeringen ønsker Penneo at udvikle på de løsninger, mens håbet også er, at virksomheden kan ekspandere yderligere og realisere deres vækstønsker.

”Med denne investering bliver det muligt at indfri vores vækstpotentiale gennem udvidelse og udvikling. Derudover skal vi selvfølgelig fortsætte rekrutteringen af dygtige medarbejdere, som er motoren i vores virksomhed,” siger Christian Stendevad.

Penneo levere i dag deres løsninger til kunder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien og Tyskland og steg med hele 97 pct. i abonnements indtægter i 2021 i forhold til 2020.

Men der er stadig vækst at hente, mener direktøren.

”Vi ser, at erhvervslivet bliver stadig mere digitaliseret, og så styrkes nødvendigheden for software-løsninger af denne salgs. Derfor er kapitalindskydelsen vigtig for os, da vi nu kan investere yderligere i at udvide vores kundebase inden for vores forskellige services,” siger Christian Stendevad.

Det konkrete vækstmål for Penneo er ifølge direktøren, at Pennoe skal være software-standarden for revisorer i Europa.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

Penneos hvidvaskløsning skal vokse i Europa

Virksomhed med kurs mod hovedbørs mister teknisk direktør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også