FinansWatch

Penneo vil skifte til hovedbørsen og planlægger kapitalforhøjelse

Det er bl.a. med ambitionen om at tiltrække en bredere kreds af investorer, at Penneo lægger an til at skifte noteringen på First North ud med en placering i hovedbørsens kurslister.

Penneo blev børsnoteret på First North i juni 2020. | Foto: Nasdaq / PR

Signeringstjenesten Penneo, der sidste år blev noteret på First North-børsen, vil bytte noteringen ud med en notering på hovedbørsen i København.

Det fremgår af en meddelelse mandag morgen.

Samtidig stiler selskabet efter en kapitalforhøjelse på op til 100 mio. kr. for at kunne accelerere væksten, fremgår det.

"Ved at skifte til hovedmarkedet venter Penneo at være i stand til at tiltrække en bredere vifte af nationale og internationale investorer. Processen ventes at blive gennemført i forbindelse med Penneos årsregnskab i første kvartal 2022," skriver selskabet.

Kapitalforhøjelsen på op til 100 mio. kr. ventes også at være gennemført senest samtidig med skiftet til hovedbørsen.

Penneo kom på First North-børsen i juni sidste år, hvor den blev noteret til en pris på godt 11 kr. per aktie.

Siden har selskabet leveret gode resultater, og aktiens værdi er mere end firedoblet. Fredag sluttede den i 48 kr. efter en stigning på 0,1 pct.

Penneo opjusterer forventningerne til 2021

Penneo sætter navn på ny topchef

Penneo indstiller Christian Sagild som formand

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs