FinansWatch

Rapport placerer Norden i toppen inden for open banking

Det står godt til med udviklingen af open banking i de nordiske lande, hvis man skal tro en rapport, som Mastercard står bag.

Det er Mastercard, der står bag rapporten, som rangerer de nordiske lande blandt de fremmeste, når det kommer til open banking. | Foto: Nicholas Kamm/AFP/Ritzau Scanpix

De nordiske lande har sammen med Storbritannien førertrøjen på, når det kommer til open banking. Det er konklusionen i en rapport fra Mastercard, skriver Finextra.

Rapporten peger bl.a. på en veludviklet digital infrastruktur og stor udbredelse af internetadgang og smartphones. Der peges også på betalingssamarbejdet P27, som en række nordiske storbanker står bag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs