FinansWatch

Østre Landsret frikender styrelse i Nets-gebyrsag

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har ikke gjort noget forkert, da den i 2013 tvang betalingsselskabet Nets til at sænke dets gennemsnitlige kortgebyr for handel på netbutikker. Det har Østre Landsret i dag slået fast.

Foto: Jens Dresling

En sag, der strækker sig helt tilbage til dengang, hvor Nets var ejet af banker og pengeinstittutter, har nu nået sin foreløbige afslutning.

Tilbage i 2013 stævnede Nets Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, fordi styrelsen havde besluttet, at det gennemsnitlige kortgebyr, som forbrugere skulle betale i netbutikker, skulle nedsættes fra 1,90 kr. til 1,20 kr., da den mente, at Nets havde monopol på betalingsområdet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs