FinansWatch

Fintech-talenter tager til Silicon Valley

Fem danske studerende drager til Berkeley-universitetet i Californien for at videreudvikle ideer til fremtidens fintech-løsninger.

De fem studerende er 24-årige Frederik Baymler Mathisen (tv.), 23-årige Peter Ebert Christensen, 23-årige Julia Schütze, 23-årige Niklas Hansen og 24-årige Anna Færch Hansen, som ikke optræder på billedet. Foto: Spar Nord Fonden/PR

Fem danske studerende kan se frem til at få skarptslebet deres evner og indsigt i fintech-verdenen, når de drager på studieophold på det amerikanske universitet Berkeley i Californien i slutningen af januar.

Her skal de blandt andet lære om økonomi og innovation for at videreudvikle deres ideer til fremtidige fintech-løsninger.

Bag studieopholdet står Spar Nord Fonden, som sammen Uddannelses- og Forskningsministeriet hvert semester sender fem danske studerende til Californien.

"Vi har brug for de her unge talenter, hvis vi skal være med i den globale front på innovation og entreprenørskab. Derfor skal vi bidrage til udviklingen af deres ideer, som hele finansverdenen vil kunne få gavn af i fremtiden," udtaler direktør Spar Nord Fonden Steffen Nørgaard i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Berkeley ligger i området omkring Silicon Valley, som jo er hjemsted for en række af verdens førende højteknologiske virksomheder, så det giver også fantastiske netværksmuligheder for de unge – og for at sætte Danmark på verdenskortet over for de store tech-virksomheder."

Ideerne, som de danske studerende skal videreudvikle, omhandler bl.a. teknologi, der kan opdage hvidvask i finansverdenen, samt app, der kan hjælpe boligejere med at sælge deres bolig uden brug af ejendomsmægler.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere