Prisregn over Industriens Pension ved pensionsfest i Monaco

Hele fem gange måtte ledelsen fra Industriens Pension på scenen, da selskabet vandt flere prestigefyldte priser ved anerkendt kåring.
AF KASPER KRONENBERG

Jan Østergaard, Investeringsdirektør hos Industriens Pension, kan godt få problemer med håndbagagen, når han her onsdag eftermiddag skal flyve hjem fra Frankrig.

Med sig i tasken har han nemlig hele 5 priser fra Investment & Pension Europe (IPE), der er en organisation, der arbejder med at styrke det faglige samarbejde om investerings- og pensionsforhold på europæisk plan og bl.a. står for udgivelsen af et fagmagasin om investering og pension.

Hos det danske arbejdsmarkedspensionsselskab er der særlig glæde over prisen som Europas bedste arbejdsmarkedspensionsselskab. Det er andet år i træk, at selskabet vinder den pris.

Vellykket fusion

Prisen blev uddelt tirsdag aften i Monaco, hvor de europæiske pensionsselskaber holdt deres årlige investeringskonference. Her hyldede mere end 600 europæiske investeringsfolk Industriens Pension, hvor selskabet blev fremhævet for dens høje afkast og selskabets vellykkede fusion med fødevareindustriens pensionskasser. Desuden fremhævede IPE, at Industriens Pension i en tid præget af uro på finansmarkederne sikrer deres medlemmer en stabil og tryg pensionsordning på gennemsnitsrentevilkår.

”Vi arbejder meget aktivt med vores investeringer for at opnå et højt afkast og begrænse vores risici, så vi kan tilbyde medlemmerne en god og stabil pensionsordning. Den strategi har vi fulgt gennem mange år, og ikke mindst gennem de senere års urolige tider på finansmarkederne har den vist sin værdi. De europæiske investeringspriser er en anerkendelse af denne strategi,” siger Jan Østergaard, investeringsdirektør hos Industriens Pension ifølge en pressemeddelelse.

Udover prisen som bedste arbejdsmarkedspensionsselskab i Europa fik Industriens Pension også fire andre priser: Danmarks bedste pensionsselskab, Europas bedste til at investere i obligationer og anvende renteinstrumenter, pris for den måde som selskabet styrer sine risici på og endelig en pris for den vellykkede fusion med fødevareindustriens pensionskasser.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også