FinansWatch

Kirk Johansen-familiens hovedselskab fik omsider et succesår

Efter mange år med relativt beskedne resultater fik investeringsselskabet Kirk Kapital omsider i 2019 et år med et væsentligt højere overskud på 680 mio. kr. Selskabet er uafhængigt af Lego, men formuen på godt 5 milliarder kroner stammer fra Gunhild Kirk Johansens andel af Lego-arven.

Anders Kirk Johansen er en af ejerne af Kirk Kapital. | Foto: Rasmus Baaner

Siden familien Kirk Johansen gik solo med sin del Lego-formuen tilbage i 2007, har den ikke haft så godt et afkast af pengene som i 2019. Overskuddet i familiens investeringsselskab Kirk Kapital nåede op på 680 millioner kroner efter skat, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det er en markant stigning i forhold til året før, hvor overskuddet var på 164 mio. kr. Med årets resultat voksede Kirk Kapitals samlede egenkapital til 5,1 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs