FinansWatch

Tidligere formand for Danske Bank investerer i Bjarne Gravens kapitalforvaltningsselskab

Den tidligere investeringsdirektør i ATP Bjarne Graven Larsen har store planer med kapitalforvaltningsselskabet QBlue Balanced. En række kendte navne fra dansk erhvervsliv har investeret i selskabet – heriblandt Ole Andersen, detroniseret bestyrelseformand i Danske Bank.

Tidligere bestyrelsesformand i Danske Bank, Ole Andersen. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau/Ritzau Scanpix

Drømmen er at skabe en stor global kapitalforvalter med speciale i alternativ risikopræmie på dansk jord. Nu har stifteren af QBlue Balanced, Bjarne Graven Larsen, fået kapitaltilførsel fra en række prominente navne i danske erhvervsliv. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Ud over tidligere bestyrelsesformand i Danske Bank, Ole Andersen, er også en anden i bankverdenen kendt person fra Danske Bank kommet med ombord. Det drejer som om den tidligere direktør på Markets-området i banken, Jens Peter Neergaard, eller bare "JP", som han også kaldes. Også Casper Kirk Johansen har købt sig ind i QBlue. Forude venter lanceringen af Qblues første fond, der skal sælges til institutionelle investorer fra hele verden. Målet 45 mia. kr. under forvaltning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs