Se de sjove svar fra bankdirektøren FØR fusionen blev offentlig

Svend Erik Kracht, direktør for Svendborg Sparekasse, afviste for blot én måned siden enhver tanke om opkøb eller fusioner. Sådan er gamet, siger han.
Foto: S¿ren Skarby
Foto: S¿ren Skarby

Det vil være alt for groft at sammenligne Svend Erik Kracht, adm. direktør i Svendborg Sparekasse, med Saddam Husseins tidligere informationsminister Mohammed Saeed al-Sahaf, der blev verdensberømt for at komme med de mest mærkelige udtalelser under Irak-krigen, hvor han fastholdt, at alt var i den skønneste orden, selvom de amerikanske tanks kunne høres i baggrunden.

Men når man læser et interview med den erfarne bankdirektør, der blev skrevet for blot én måned siden, så må man alligevel trække på smilebåndet. I interviewet, som der er et link til i bunden af den her artikel, afviser Svend Erik Kracht i meget klare toner enhver tanke om en fusion.

Klassiske svar

Og de kommentarer faldt vel og mærke, mens man var i de afsluttende forhandlinger med Sparekassen Faaborg om en fusion.

Det er lidt sjovt at læse det interview nu, er det ikke?

"Jo, det er det da. Når vi har siddet og forhandlet, så kunne vi selvfølgelig ikke offentliggøre det før. Det er vel det klassiske svar, ligesom når man bliver spurgt om man er holdt op med at tæve sin kone. Hvad skal man sige i sådan en situation? Og vi er børsnoterede, så jeg kunne ikke sige noget. Det er den enkle forklaring på, at mine svar var, som de var,” siger han.

Lægge låg på

Du afviser kategorisk enhver tanke om en fusion, måske du kunne have sagt, at du aldrig ville afvise en fusion, men at Jeres fokus var på noget andet?

”Jo, men så ville I så spørge endnu mere ind til det. Så jeg valgte at lægge låg på med de svar jeg gav”.

Klik her og læs interviewet med direktøren, der for en måned siden bl.a. sagde, at opkøb ikke var på tegnebrættet…

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også