FinansWatch

HSBC sælger 195 amerikanske filialer

Som et led i det store konsolideringsarbejde for storbanken HSBC har den valgt at sælge 195 afdelinger i det nordlige USA fra. Køberen er First Niagara Financial Group, der lægger 1 milliard dollar i bytte.

De solgte filialer ligger primært i staten New York, og prisen har været god. HSBC får ifølge New York Times 6,67 pct. mere end den nuværende værdi for afdelingerne.

Salget falder samtidig med, at HSBC har offentliggjort planerne for en fyringsrunde, hvor mere end 10.000 ansatte skal skæres fra. Det er et led i bestræbelserne for at skære 3,5 milliarder dollar fra i udgifter.

Med købet mere end fordobler First Niagara Financial Group sin tilstedeværelse i New York. Ved årsskiftet havde koncernen 115 filialer i New York og 257 i alt.

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs