FinansWatch

Belejring vil tvinge Topdanmark til handling

Topdanmark må formentlig opgive sit aktietilbagkøbsprogram, hvis finske Sampo fastholder presset på aktien. Sådan lyder dommen fra Danske Markets analytiker Per Grønborg, der tror på en langtrukken krig om aktien

Foto: Ehrbahn Jacob Jyllands-Posten

Sampos chokopkøb af Topdanmark-aktier op til børsens lukketid mandag vil tvinge den danske forsikringskoncern ud i en forsvarsindsats.

Den analyse kommer fra Danske Markets Per Grønborg, der blandet andet mener, at Topdanmark inden for en overskuelig fremtid må opgive sit aktietilbagekøbsprogram.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs