Ugens citater på FinansWatch

Ugen har budt på mange forskelligartede meldinger fra den danske finansielle sektor. At der er en tid til alting er dog gennemgående for mange af disse. Læs ugens citater på FinansWatch her.

En bankdirektørs tid er dyr

”Hold kæft, hvor har jeg sparet meget tid. Og min tid er dyr. I dag kan jeg bare stille mig ned i studiet, når vi skal aflægge regnskab, eller når jeg skal interviewes af Solveig Bjørnestad (værten på P1 Business, red.) Og hvis der er kriser, kan jeg svare med det samme i stedet for at tage et fly til København og få stukket en projektør op i ansigtet. Her er jeg på hjemmebane,” sagde Anders Dam til Journalisten om bankens eget tv-studie.

- Adm. Direktør i Jyske Bank

I Hvidbjerg er der dog tid til knus

"Du skal have et knus lige på stedet. Og vi skal have sendt en fondsbørsmeddelelse ud," udbrød Oluf Vestergaard efter oplysningen om, at Indskydergarantifonden havde droppet sin retssag mod Finansiel Stabilitet.

- Adm. Direktør i Hvidbjerg Bank

Rådgivning om Nordea fratrædelsesordning efterspurgt

”Vi rådgiver rigtig meget i øjeblikket. Folk de ringer og vil høre mere om vilkårene i aftalen. Så rigtig meget energi går i øjeblikket til rådgivning,” sagde Majbritt Tobberup om Nordea-ansatte, der vil høre mere om den omtalte aftrædelsesordning.

- Formand for Kreds Nordea

Flere interne kandidater til topposten i Danske Bank

"Min vurdering er, at banken har mange dygtige direktører, og at der absolut er kandidater i bankens nuværende ledelse til jobbet, men det er bestyrelsen, der skal afgøre det,” sagde Peter Straarup om sin exitplan.

- Adm. Direktør i Danske Bank

Fagbevægelsen er ikke sådan at løbe om hjørner med

”Og det er altså en misforståelse, hvis man tror, at man som direktør bare kan løbe om hjørner med repræsentanterne fra fagbevægelsen. De er trænet i at bide sig fast i bordpladen og blive ved med at spørge indtil de er helt sikre på, hvad der menes,” sagde Laila Mortensen i relation til debatten om kompetenceniveauet i bestyrelserne.

- Topchef i Industriens Pension

Jyske Bank frygter ikke ny industri

”Jeg har noteret mig, at der i krisetider ofte popper nogle finansieringsvirksomheder op, der kan være relativt aggressive og vokse meget. Men de plejer at lukke ned igen. Men at nye industrier skulle trænge ind på det danske bankmarked, det har jeg ikke hørt om før,” sagde Anders Dam til Accentures advarsel om fremkomsten af nye konkurrerende industrier.

- Adm. Direktør i Jyske Bank

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også