FinansWatch

Tillidsmand i Amagerbanken: Alle lever i frygten

Udsigten til fyringer er træls, men tillidsmanden i Amagerbanken kunne godt have forestillet sig en situation, der var værre, end den de cirka 400 medarbejdere i Amagerbanken står i i dag.

I går blev deres arbejdsplads solgt til Banknordik, og nu må de leve med, at de måske-måske ikke bliver præsenteret for en fyreseddel. Sådan er situationen for de omkring 400 medarbejdere, der er tilbage i Amagerbanken, efter Banknordik i går købte banken.

Omkring 160 af medarbejderne ryger over i Banknordik, et ukendt antal forbliver i den røde del af Amagerbanken, men det regnestykker efterlader stadig en del medarbejdere, der ender med en fyreseddel. Forfærdeligt og træls, lyder det fra medarbejdernes tillidsmand, John Skafte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs