FinansWatch

Pensionsselskaber skifter upålidelige aktieinvesteringer ud med infrastruktur

Usikkerheden på de globale aktiemarkeder får i stigende grad pensionsselskaber til at søge mod mere sikre investeringer i eksempelvis ejendomme og infrastruktur. Kapitalforvaltning skal ikke være båret af håb, lyder det fra PFA-topchef Allan Polack.

Foto: PFA

Volatiliteten på de globale aktiemarkeder får i stigende grad pensionsselskaber til at søge mod mere sikre alternativer i form af investeringer i fast ejendom, infrastruktur og unoterede aktier, skriver Berlingske.

"Vi skal væk fra kapitalforvaltning "by hope". Du kan ikke håbe på, at aktiemarkedet går godt. Der er ingen, der med sikkerhed kan sige, at aktiemarkedet går godt," siger adm. direktør i PFA Pension, Allan Polack, til Berlingske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs