FinansWatch

Klumme: Arbejdsgiverforening ser bureaukrati hæmme rekruttering af udenlandsk arbejdskraft

Et højt krav til ikke EU-borgeres indtægt og flere bureaukratiske praksisser gør det sværere for finansielle virksomheder at rekruttere udenlandsk arbejdskraft. Det mener Mariane Dissing, der er adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Mariane Dissing

For store krav til, hvad ikke EU-borgere skal have i årlig indtægt for at kunne tage et job i Danmark, og en række bureaukratiske praksisser herhjemme hæmmer virksomheders mulighed for at tiltrække udenlandsk arbejdskraft.

Det skriver Mariane Dissing, der er adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, i en ny klumme hos FinansWatch.

"Eksempelvis er sagsbehandlingstiderne i det offentlige system i mange tilfælde for lange, hvilket skaber en masse bøvl for både virksomheder og medarbejdere," lyder det fra Dissing i klummen.

Hele klummen kan læses her:

Bureaukrati hæmmer rekruttering af udenlandsk arbejdskraft  

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs