FinansWatch

EFSF planlægger 10-årigt obligationssalg

Der går rygter i markedet om, at den Europæiske Finansstabiliseringsfacilitet er på vej med en obligationsudstedelse, der får et 10-årigt stempel. (Opdateret 11.39)

I sidste uge gik spekulationerne på, at den europæiske redningsfond, EFSF, vil udskyde planerne om at sælge obligationer. Det skrev Bloomberg med reference til to anonyme kilder. Dengang havde fonden planlagt at sælge for 3 mia. euro, men det blev angiveligt udskudt på grund af markedsbetingelserne.

Nu skriver skriver Bloomberg News, at EFSF har genoptaget det 10-årige obligations salg i henhold til tre personer bekendt med sagen.
Redningsfonden sælger obligationer for 3 mia. euro med udløb i februar 2022, fortæller de tre involverede.
Obligationerne er prissat til at give omkring 10 basispoint mere end EFSF's eksisterende 3.375 pct. obligationer med udløb i 2021.

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs