DHL-stafet: Nationalbanken i voldsom nedtur

Løberne fra Kbh Vest Hold 10 fra Nordea blev samlet nummer otte i årets DHL-stafet. Dermed kan de prale af at være finanssektorens hurtigste. Kæmpe nedtur for Danmarks Nationalbank

Bare 1:29:06 skulle de fem løbere fra Nordea bruge på at komme igennem den fem km. lange bane fem gange. Det giver en kilometertid på bare 3:34.

Nordea-koncernen var dog også stillet talstærkt til start med imponerende 317 hold. Dermed var vinderchancerne rimeligt gode. Det blev da også til fire top 100-placeringer for banken, der også havde hold på 26, 40 og 48. pladsen.

FIH Erhvervsbank kan også prale med hurtige medarbejdere. Bankens hurtigste hold ITRuns sluttede som nummer 17 sammenlagt.

Sampension 7 sluttede som nummer 28 og var dermed hurtigste pensionskasse med PensionDanmark 3 som efterfølger på plads nummer 64.

SKAT langsomst

Landets største bank Danske Bank måtte se sig slået adskillige gange med DB 222 Brøndby Spurterne som hurtigste hold på en samlet 82. plads.

Nils Bersteins tropper fra Nationalbanken fik en hæderlig placering som nummer 93. Det er dog uvist, om direktøren selv var på løbebanen, men der må uden tvivl være skuffelse på kontoret i dag. Sidste år havde banken nemlig sektorens hurtigste hold med en placering som nummer 41.

Nykredit stod for top 50-placeringer både i 2009 og 2010, men i år kunne koncernen kun svinge sig op til en placering som nummer 611 for det hurtigste hold.

Finanssektorens langsomste hold kommer fra TopDanmark 11, der løb i mål som nummer 19.766 ud af 19.789 i tiden 3:05:25. Det var dog stadig 35 minutter hurtigere end feltets langsomste hold, der til daglig arbejder i SKAT.