FinansWatch

Ny lærestreg til Wall Street

Børsgadens "Blæksprutte" risikerer 25 års fængsel efter sammen med to kolleger at være fundet skyldig i insider handel. 43 af 49 anklagede er nu fundet skyldige eller har aflagt tilståelse om indbringende, men ulovlig insider handel.

De forgyldte vekselerere og højt lønnede funktionærer i Wall Street kapitalfonde forsøgte tirsdag at ryste endnu en sviende reprimande af sig, efter at tre af deres kolleger var blevet fundet skyldig i insiderhandel. De tre risikerer fængselsstraffe på op til 25 år, men er fortsat på fri fod mod kaution.

Kendelsen, som faldt, efter at de 12 nævninge havde voteret i fem dage, er den seneste i en lang række sejre for anklagemyndigheden, der i to år har ført en omfattende kampagne mod en række af de ulovlige metoder, som har sat store pletter på kapitalfondene og deres medarbejderes image.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Danskerne satte pensionsrekord i coronaår

Den danske pensionsformue steg med 4 pct. i 2020 i forhold til 2019. I alt har danskernes lagt mere end 123 mia. kr. oveni pensionsformuen sidste år, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs