FinansWatch

Nye pensionsbosser pressede direktør ud af fælles administrationsselskab

To af tre ejere af Forca har fået ny topchef i år. Deres friske øjne på administrationsselskabet har ført til, man nu vil have ny strategi og direktør i selskabet, fortæller Forca-formand Peter Falkenham til FinansWatch. Han erkender, at det har været en dramatisk oplevelse for den afgående direktør.

Karsten Kjellerup Kjeldsen, adm. direktør i Lærernes Pension, Jon Johnsen, adm. direktør i PKA, og Sune Schackenfeldt, adm. direktør i PBU | Foto: PR/Lærernes Pension, PKA og PBU/BAM

Forca, der administrerer pensionsdriften for selskabets ejere og en række eksterne kunder, skal have ny direktør. Det skyldes, at man vil have en ny profil i stedet for den nu afgående adm. direktør Steen Gram-Hanssen til at stå i spidsen for administrationsselskabets kommende strategi.

Beslutningen om at revidere strategien og få en ny direktør ind er en direkte konsekvens af, at to af ejerne, PKA og Lærernes Pension, i løbet af 2020 har fået nye topchefer i form af Jon Johnsen og Karsten Kjellerup Kjeldsen, ligesom Sune Schackenfeldt overtog roret i den tredje ejer, PBU, i 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs