Danske Markets vinder DCM-pris

Danske Markets er blevet kåret som den bedste i Norden til at håndtere udstedelse af virksomhedsobligationer.
Foto: Jonas Pryner Andersen
Foto: Jonas Pryner Andersen
Af Ritzau Finans

Det viser en afsluttet undersøgelse blandt 101 nordiske investorer foretaget af konsulentfirmaet, Prospera, blandt investorer i kategorien Debt Capital Markets (DCM).

- Undersøgelsen skulle afgøre, hvilken investeringsbank, de 101 investorer anser for den bedste leverandør af DCM produkter, og undersøgelsen dækker en lang række områder, som for eksempel salgsdækning af investorer i det primære såvel som sekundære marked, bedste analytiske kompetencer indenfor virksomhedsobligationer, dybde og bredde af produktudbud samt handelskompetencer, skriver Danske Bank.

Fantastisk præstation

For Danske Markets gav undersøgelsen et flot resultat med en førsteplads tæt fulgt af Barclays Capital, Swedbank, Deutsche Bank og med Nordea på femtepladsen.

- Det er første gang, Prospera har lavet sådan en pan-nordisk undersøgelse, og med en svarprocent på 77, er det bestemt  et resultat, vi kan bruge til noget. Resultatet er en god indikator på, hvordan vi ligger i forhold til de andre DCM-banker, der er aktive på vores hjemmemarkeder, siger Bo Wetterstein, der er ansvarlig for DCM i Danske Bank koncernen, og fortsætter

- Sammenlignet med 2010 er konkurrencen blandt de internationale spillere blevet hårdere, og det gælder især blandt de større institutionelle investorer. Så en placering som nummer et er en fantastisk præsentation, som vi er rigtig stolte af.

 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også