FinansWatch

Tysk banks "nein" gør Tower insolvent

Mislykket forsøg på at opnå aftale om restrukturering af gæld gør 52 pct. af Tower Groups portefølje insolvent.

Tower Group har ikke opnået en aftale om restrukturering af sin gæld for datterselskaberne Tower 1 Immobilien zweite GmbH og Tower 1 Immobilien vierte hos sin tyske bankforbindelse. Dermed er 52 pct. af selskabets portefølje nu insolvent.

- Ledelsen er nået frem til den konklusion, at forhandlingerne med Berlin Hyp ikke vil lede til en aftale om restrukturering. Berlin Hyp har endvidere ophævet den eksisterende standstill-aftale og opsagt lån og swap aftaler. Som følge heraf har ledelsen i disse to datterselskaber registreret insolvensen, skriver Tower Group.

De to projekter tæller 30 pct. af porteføljen.

- Selskabet fortsætter sine løbende forhandlinger med sine øvrige kreditorer om restrukturering af den resterende portefølje. Disse andre porteføljer forbliver under standstill-aftaler, hvilket resulterer i en udskydelse af insolvensen, skriver Tower og afslutter:

- På nuværende tidspunkt er ledelsen ikke i stand til at udtale sig yderligere om konsekvenserne af denne nye situation i forhold til selskabets forventninger til årets resultat.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs