FinansWatch

Barnier beskylder bankfolk for afpresning

Når britiske bankfolk truer med at forlade London på grund af nye bonusregler, minder det tomme trusler, der minder om afpresning, lyder den fra EU's kommissær for det indre marked.

Foto: Virginia Mayo

Manden i spidsen for EU's finansielle regulering, kommissær for det indre marked Michel Barnier, forsvarede i går ny retningslinjer, der skal begrænse kontante bonusser til 20 pct. af den totale løn. Forslaget har medført store protester fra banker, der advarer om, at det kan få talenter til at flygte til mere venligsindede egne af verden.

Advarsler som Michel Barnier beskriver som tomme trusler og afpresning.

”Jeg tvivler stærkt på, at der vil være en flugt af talenter til Asien eller andre steder. Det er i deres interesse at blive her, selv hvis de bliver betalt lidt mindre, ”siger Michel Barnier ifølge Financial Times.

Barnier fremlægger i starten af det nye år kommissionens bud på, hvordan og i hvilket omfang Basel III-reglerne skal implementeres.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs