FinansWatch

Nets og Nordea indgår aftale om betalingskort

Nets skal fremover håndtere administrationen af Nordeas nordisk kunder, der taget i mod betalingskort.

Nets og Nordea har indgået aftale om betalingskort-transaktioner.

Fremover er det Nets, der skal håndtere indløserprocessing og administration af Nordeas nordiske kunder, skriver Nets i en pressemeddelelse.

Aftalen med Nordea omfatter over 100.000 forretninger med mere end 425 mio. transaktioner årligt.

”Vi er både glade og stolte over aftalen med Nordea. Internationale virksomheder efterspørger én leverandør, der kan håndtere betalinger på alle de markeder, hvor de opererer. Og her kan Nets levere konkurrencedygtige løsninger og services. Aftalen med Nordens største bank, Nordea, styrker Nets’ strategiske fundament som den foretrukne betalingskortprocessor for nordiske banker,” siger Susanne Brønnum, Executive Vice President i Nets’ Group, i en pressemeddelelse.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs