FinansWatch

Tryg inviterer iværksættere indenfor

Forsikringsselskabet vil have mellem 20 og 30 iværksættervirksomheder til at leje sig ind i sit hovedkvarter. Det skal være med til at fremtidssikre selskabet, der oplever pres på toplinjen.

Foto: PR

Op mod 300 iværksættere bliver inviteret inden for i Tryg, hvor de kan leje sig ind i hovedkontoret i Ballerup. Det skriver dagbladet Børsen.

Trygs formål med at invitere mellem 20 og 30 virksomheder ind er at få nogle af de fremtidige spillere på forsikringsmarkedet tæt på, så selskabet kan fremtidssikre sig selv.

"Med denne store satsning jagter vi noget, der gør, at vi også om 10 år er et stort og stærkt forsikringsselskab i Danmark. Vi vil have fat på den DNA, der skal til, når man er en iværksættervirksomhed. Og vi vil have dem, der tænker nye løsninger, hvad enten det er inden for finans eller noget andet. Det tror jeg er vores bedste værn," siger Lars Bonde, koncerndirektør i Tryg, til Børsen.

Tryg har døbt projektet The Camp, og tanken er, at iværksætterne skal arbejde med noget, der er relevant for Tryg - for eksempel inden for sundhed eller betalingsløsninger.

Mere fra FinansWatch

Alka tidoblede sit salg på Black Friday

I fredags på den store handelsdag Black Friday lykkedes det Alka at tidoble sit salg. Det skyldtes en godbid til de kunder, som tegnede nye forsikringer hos selskabet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs